torsdag, august 27, 2009

I det store blå bed er det nu blå stormhat og Scutellaria incana der dominerer. Det er meget smukt. Scutellaria kan 100% anbefales - den meget smukke lyse grålilla farve er et hit, og de står meget rankt og blomstrer smukt og længe - og nu! Buy today!

Derudover har jeg et projekt med at plante nogle lyserøde pæoner ind i rosenrækken. Jeg gravede et ældre eksemplar op idag og delte rodstykkerne lidt ud, men jeg ved ikke om de mange mindre knolde vil være levedygtige.

Trillebøren er punkteret, og det er noget skidt, for lige på dette tidspunkt burde den trille rundt i haven og være med til at klippe afblomstrede stauder af, og trimme buksbom-geometrier.

Plænen er smukt grøn med et meget trendy mønster af Skovfoged-røde pletter. Børnehaven og genboen er heldigvis aftagere; resten må gå i komposten når trillebøren er klar igen...

Tomaterne er begyndt at give lidt - det er 'Stupice' der er klar nu. Resten er sorter med mørke/sorte tomater, 'Dark prince' og 'Black Cherry' bl.a. Det ser ud som om tomater er en af succes'erne i år.

Jeg elsker denne årstid. Græsset er nærmest lunt om morgenen når man tripper derud med bare tæer og hundehvalp. Gid at det varer rigtig længe i år før det bliver smat-regnvejr.

Ingen kommentarer:

 
Site Meter