lørdag, april 30, 2011

Supercool PetuniaForleden dag - på min vej mellem A, B, C og D - gik jeg med lange skridt forbi en blomsterbutik i Vendersgade. Nu har jeg haft en lang gang mellem blomster og planter her på jord, så jeg har set det meste, og tro mig, det er ikke ofte at der kommer nyheder.

Men dér i Vendersgade måtte jeg sende lange blikke efter en topcool petunia. Det var den sorteste blomst jeg har mødt. Ever. Og så i kombination med lime.

Jeg måtte vende om og kikke tre gange, men som en anden farisæer havde jeg 1) ikke tid, 2) ikke planer om at bruge penge og 3) ikke noget at bruge petuniaen til.

Bagklogskab opstår altid efterfølgende, og ikke før. (Ligesom dårlig samvittighed, forresten.) Og det måtte jo blive sådan - at jeg nu ærgrer mig lidt over at jeg ikke spenderede de 35 kroner på en enkelt topcool petunia.

1 kommentar:

Mysticia sagde ...

hmm... Jeg har nu været i faget siden 2002 og jeg syns der kommer mange nyheder hvert år i planteverdenen... Jeg kunne heller ikke stå for den smukke Petunia!! Jeg købte den og har også billede af den på min blog ;-)

 
Site Meter