mandag, april 04, 2005

Arbejdsnyt

Nu kan man simpelthen *arbejde* i haven! Sikke et vejr, ihvertfald om dagen. Den dér nattefrost om natten vil nu nok sætte bom for en del aktiviteter i et stykke tid endnu - vi har stadig rim på græsset om morgenen.

Men græsplænen er revet og det lange bed i indkørslen ligeså, og det blev der to trillebørfulde birkekviste ud af. Grandækningen er taget af det nye rosenbed, og alle rosenplanterne har grønne stilke, omend ingen blade endnu. Den nye 'Gerbe Rose' er frosset lidt tilbage, men ikke meget. Jeg har hentet tre trillebørfulde hestegødning (taget fra bunden af bunken, så det var godt omsat), har gravet to trillebørfulde ned i køkkenhaven og givet resten til roserne.

Indendøre er mine Armeria 'Joystick White' priklet ud. Jeg kasserede en håndfuld, men der er nu 42 småplanter som ser rigtig pæne ud. De er decideret vellykkede! Sjovt nok var der flere af dem der led af en fejl hvor det første sæt blade voksede ind igennem det andet sæt blade. Det hindrede 2'erne i at folde sig ud, og man kunne ikke skille dem ad uden at skade hele planten.

Og dahliaerne står indenfor i mange potter og skyder i vejret så det er en fryd. De skal nok nå langt inden jeg sætter dem ud for alvor - måske om en måneds tid?

Jo, havearbejde er dejligt. Men ved I hvad, det vigtigste ved haven er faktisk at vi fra nu af kan sidde derude og spise med højt til loftet...


Ingen kommentarer:

 
Site Meter