mandag, februar 01, 2010

Haven

Jeg ligger inde med ret mange årgange af "Haven". Det er jo nogle kanongode havemagasiner, men jeg får bare ikke kikket i dem igen når de er læst. Jeg ved godt at man burde gemme dem og så læse alle artikler om beskæring eller prydbuske eller sommerblomster når der var brug for det, men... De ryger nok snart.

Der er rigtig meget sne nu, og i morgen får vi mere endda. Ude i den rigtige have har vi en stor snehule - den er meget flot om aftenen med et blus i. Vores oktoberkirsebær lige ved siden af - ja, den plejer at være en stor kilde til glæde her midvinter, for da blomstrer den, men i år ser det fortsat skidt ud for træet. Ingen blomster.

3 kommentarer:

Karen Frederiksen sagde ...

En af mine venner er rigtig god til at klippe de artikler ud som interesserer ham og så smidde resten ud. Selv kan jeg ikke få mig selv til at klippe, er nok lidt nostalgisk på det punkt.

Men hvis du vil af med dem er det jo nok ikke svært at finde nogle der vil ha dem, evt kan de sælges eller bortgives ad mange forskellige kanaler.

Dejligt at se hvor grundigt du planlægger forårets komme og mange tak for tippet om 'Dufthecke', dejligt med duftende rhodo'er - og har den mon arvet Cunninghams White tendens til at få visne blomster knopper?

Silversearcher sagde ...

Ad 'Dufthecke': Jeg har kun haft den i blomst et enkelt år endnu, og der bemærkede jeg ikke visne brune knopper. Jeg har ikke selv 'Cunningham' i haven, så jeg kan ikke sammenligne dem for alvor...

Havehilsner Eva

Karen Frederiksen sagde ...

Cunninghams white har en grim tendens til at lave visne blomster knopper, og disse knopper bliver siddende, de falder ikke af, så man er ikke i tvivl om at planten ind imellem har et problem med at blomstre 100%. Specielt en lille plante jeg havde var slem, mine store planter af denne sort er knap så slemme. Og det er jo ellers en sund plante.

 
Site Meter