søndag, november 27, 2005

"Julekatalog"

Efter at have modtaget de første 500 kilo julereklamemateriale er man blevet lidt blasert og gider næsten ikke filtrere bunken for mere interessante ting. Men minsæl, om ikke der kom et FRØKATALOG i denne omgang, fra Chiltern Seeds. Det er dem der udmærker sig ved kun at køre efter de latinkske navne, og ikke at have nogle billeder i. Til gengæld har de mange sorter og underarter af hver art.

Det er meget hyggeligt og fristende at læse i, og jeg ville gerne prøve kræfter med f.eks. staudeclematis'erne, helleborus'erne eller bare lathyrus'erne. Desværre har jeg også just læst lidt tilbage i min havejournal og set hvor mange fejlslagne og droppede projekter der gemmer sig i de første to år med denne have. Hovedsageligt ting der aldrig kom op, men også et par projekter der røg ud fordi det ikke virkede som ønsket.


Somme tider er man bare glad for de ting der er uforanderlige og bare står og "lykkes". For eksempel er træerne en kilde til ro her i haven, og det er nok typisk for mange haver. Så - vælg jeres træer med omhu. De er ikke så krævende som de énårige. Og sådan noget som at fremdrive stauder fra frø - uha, det kan være for viderekomne.
Ingen kommentarer:

 
Site Meter