mandag, august 15, 2005

Velkommen Indenfor

Ja, ahh, det var den sommer. Sikke hurtigt den gik. Nu dufter det hele lidt af sensommer, og vi fik lige tre ugers efterårsvejr midt i det hele - det var ikke så rart.

Men det er trist at der allerede - formentlig p.gr.a. den megen regn - er gået efterårssæson i haven. Floksene er hærgede af slagregn, og tomatplanterne på friland ser trætte ud - de er ellers kun lige begyndt at bære. Rosensæsonen var også lidt lille. Der var et pænt lille flor, men der er ikke så meget remontering for tiden. Jeg har ellers været flittig med gødningen, helt efter bogen.

Til gengæld lykkedes det mig at holde ukrudtet stangen, og jeg har høstet salat flere gange indenfor sneglehegnet (et par vaneforbrydere er der sluppet ind i ny og næ, men jeg har været lidt efter dem, har jeg).

Jeg kiksede gensåningen af salat - det var dels for varmt og jeg var dels for travl eller ikke hjemme. Så nu må jeg vente til sidste omgang bliver klar. Jeg har også, desværre ligesom sidste år, kikset såning af de toårige. Jeg tror dog at jeg tager chancen og blot render ud og drysser nogle frø ud imellem de voksne planter af sortrød gyldenlak og ditto studenternellike. De har faktisk ikke blomstret her på andet år, lidt mærkeligt.

I det mindste er nu blogger-sæsonen åbnet. I'll be back.

 
Site Meter